Intervju med Mikael Hedlund

Nyligen återvände Mikael Hedlund till Empir Industry. Vilket vi är mycket glada över, med Mikael i teamet får vi en väldigt stark och viktig lagspelare som kommer tillföra mycket driv, kunskap och ledarskap till organisationen.

Intervju med Michaela Goldberg

Nyligen anslöt Michaela till Empir Industry som Konsultchef och leveransansvarig av konsulter till Factory Support. Vi är otroligt glada över att hon har anslutit till teamet.

Uppdatera dina produktionsmetoder för att vinna imorgon

Hjulen snurrar allt snabbare och det kan vara svårt att hänga med i svängarna. Men en sak är säker, för att vara konkurrenskraftig i framtiden så måste man våga investera redan idag. För att hålla jämna steg med den snabba utvecklingen i affärsmiljön, krävs det att man är villig att anpassa och förbättra sina metoder och arbetsprocesser kontinuerligt. Att fortsätta använda samma gamla metoder kommer inte vara tillräckligt för att möta de föränderliga kraven och behoven i framtiden.

Real-time produktionsmonitorering med MES

Real-time produktionsövervakning med MES (Manufacturing Execution Systems) är ett viktigt verktyg för att säkerställa hög produktionskvalitet och effektivitet. MES är en datorbaserad systemlösning som styr och samtidigt samlar in och analyserar data från produktionslinjen i realtid.

Vilken roll spelar MES i Industry 4.0?

Industry 4.0, även känd som den fjärde industriella revolutionen, är en term som beskriver en ny era av automatisering och datadrivna processer inom tillverkningsindustrin. En av de viktigaste teknologierna som spelar en roll i detta är Manufacturing Execution Systems (MES).

Vad är ett Manufacturing Exections System och hur kan det förbättra din verksamhet?

Ett Manufacturing Execution System (MES) är ett datorbaserat system som används för att samla in, lagra och analysera data från en produktionsmiljö. Det hjälper till att förbättra effektiviteten, kvaliteten och övervakningen av produktionsprocessen.

Intervju med Pontus Hagman

Pontus är infrastruktur generalisten som älskar kniviga applikations problem. Men på helgerna helst kopplar av i husbilen för att ladda batterierna.

Gör en digital behovsanalys för att få bättre resultat

Gör en digital behovsanalys för att förstå hur ditt företag ska gå vidare med att digitalisera er produktion och få bäst effekt.

Intervju med Henrik Johansson

Henrik är Dev lead på Empir Industry och jobbar med varierande uppgifter så som programmering, projektkoordinering och business analysis. Både som konsult men även med intern produktutveckling. Här får du lära känna honom lite bättre.

Få en effektivare produktion med MES

Vilka vinster får du genom ett Manufacturing Execution System? Azelio berättar om sina erfarenheter.

Intervju med Peter Söderberg

Peter är en av våra mest erfarna konsultchefer, han bygger upp och utvecklar Empir Industrys verksamhet inom systemutveckling. Peter är lugn, envis med mycket humor, en trygg ledare att luta sig mot i alla lägen. Här får du lära känna honom lite bättre:

Intervju med Gregor Tidholm

Gregor är ett energiknippe som med positiv attityd och engagemang sprider en positiv känsla både bland medarbetare och våra uppdragsgivare. Här får du lära känna honom lite bättre.

Empir Industry 2024 © Design och produktion av Mid Reklambyrå