Intervju med Gregor Tidholm

Medarbetarintervju med Gregor Tidholm

Gregor är ett energiknippe som med positiv attityd och engagemang sprider en positiv känsla både bland medarbetare och våra uppdragsgivare. Här får du lära känna honom lite bättre.

Gregor är ett energiknippe som med positiv attityd och engagemang sprider en positiv känsla både bland medarbetare och våra uppdragsgivare. Här får du lära känna honom lite mer.

Kan du berätta lite om vem du är och vad du gör på Empir Industry?

Jag har rollen som affärsanalytiker där jag ansvarar för vår lösning med att hjälpa företag analysera sin digitaliseringsgrad i produktionen. Här kopplar vi samman tillverkande företags kunskap om sin produktion, med Empirs expertis i digitalisering och aktuell forskning på området. Målet är att ge en klar bild av nuläget, vart man vill komma, gapet däremellan och en roadmap för framtida insatser samt vilka resultat företagen kan förvänta sig av olika digitaliseringsinitiativ.

Vad brinner du extra mycket för just nu?

Idag går digitaliseringen i en rasande takt och det märks att det finns ett enormt intresse inom industrin. Att få vara en del av att sprida kunskap om möjligheterna som finns och bidra till att göra svensk tillverkande industri konkurrenskraftig är fantastiskt roligt.

Vad gör du på fritiden när du inte jobbar?

Jag umgås med min underbara familj och eftersom jag bor i Vänersborg finns fiske, skog och natur precis runt knuten. I övrigt brinner jag för att sitta och arbeta med en rad uppfinningar, att dyka och att lära mig mer om allt mellan himmel och jord.

Gregor hjälper många företag med digital behovsanalys, läs mer om det här:

DIGITAL BEHOVSANALYS

 

 

Empir Industry 2024 © Design och produktion av Mid Reklambyrå