Intervju med Peter Söderberg

Medarbetarintervju med Peter Söderberg

Peter är en av våra mest erfarna konsultchefer, han bygger upp och utvecklar Empir Industrys verksamhet inom systemutveckling. Peter är lugn, envis med mycket humor, en trygg ledare att luta sig mot i alla lägen. Här får du lära känna honom lite bättre:

Peter är en av våra mest erfarna konsultchefer, han bygger upp och utvecklar Empir Industrys verksamhet inom systemutvecklingPeter är lugn, envis med mycket humor, en trygg ledare att luta sig mot i alla lägen. Här får du lära känna honom lite bättre:

Kan du berätta lite om vem du är och vad du gör på Empir Industry?

Peter Söderberg, snart 60 år med fru och 2 utflygna döttrar. Bor i Sjövik men kommer urspungligen från norra Sverige. På arbetet är jag chef för "systems" vilket innebär att jag har ca 15 personer som jag ansvarar för - främst systemutvecklare samt några tekniker.

Vad brinner du extra mycket för just nu?

Att medarbetarna skall trivas och att vi kommer igång igen med regelbundna träffar igen efter pandemin. Att vi lyckas ersätta de som slutar med nya krafter som kan lyfta företaget ett snäpp till.

Vad gör du på fritiden när du inte jobbar?

Odlar chili, fiskar, tillbringar mycket tid i Lysekil samt letar efter onödiga tekniska prylar som man kanske har ett behov av.

 

 

Empir Industry 2024 © Design och produktion av Mid Reklambyrå