Vi har samlat några av branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Tillsammans utvecklar vi framtidens lösningar och tjänster för smarta fabriker. Vill du bli en del av vårt team?

I vårt team blir du en av ett fyrtiotal specialister som tillsammans utvecklar framtidens lösningar och tjänster för smarta fabriker. Arbetet är en stor del av livet men vi vill också att du ska trivas och må bra i vardagen. Vi erbjuder därför förmåner som träningsbidrag, frihet under ansvar, möjligheter att jobba hemifrån samt trevliga lokaler och gemensamma aktiviteter.

Empir Industry är ett Great Place to Work

Empir Industry certifierades 2020, 2021 och 2022 och 2023 som ett Great Place to Work. Det är en kvalitetsutmärkelse som innebär att vi är en arbetsplats där medarbetarna känner sig trygga, stolta och trivs. Empir Industry är dessutom en arbetsplats som når organisatoriska mål, har medarbetare som gör sitt allra bästa och arbetar som ett team. För ett IT-konsultbolag är medarbetarna den största tillgången och den viktigaste framgångsfaktorn, vi är därför väldigt stolta över utmärkelsen som är en viktig del i satsningen på vår personal. 

Välkommen till oss

Ditt intresse för IT, människor och organisationer är genuint. Din tekniska kompetens kommer från utbildning eller erfarenhet. Du vill gärna effektivisera, förstå och lösa problem.

Stämmer ovan in på dig är du alltid välkommen göra en intresseanmälan eller söka en ledig tjänst när de finns utannonserade.

Intervju med Peter Söderberg

Peter är en av våra mest erfarna konsultchefer, han bygger upp och utvecklar Empir Industrys verksamhet inom systemutvecklingPeter är lugn, envis med mycket humor, en trygg ledare att luta sig mot i alla lägen.

LÄS INTERVJUN

Intervju med Gregor Tidholm

Gregor är ett energiknippe som med positiv attityd och engagemang sprider en positiv känsla både bland medarbetare och våra uppdragsgivare. Här får du lära känna honom lite mer.

LÄS INTERVJUN

Har du några frågor eller skulle vilja veta mer? 

Daniel Johansson

CEO

0708-44 38 07

Mejla Daniel

contact
Empir Industry 2024 © Design och produktion av Mid Reklambyrå