Cookies- och integritetspolicy

Cookies Policy

Genom att använda vår webbplats samtycker du till att webbplatsen använder cookies. Nedan kan du läsa om hur vi använder och hanterar cookies.

 

Vad är cookies?

empirindustry.se/empirindustry.com använder vi cookies. Det är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, exempelvis din dator eller smartphone. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod. Cookies innehåller heller ingen information som kan kopplas ihop med dig som enskild person.

 

Vilka cookies använder webbplatsen?

Google Analytics

empirindustry.se/empirindustry.comanvänder vi Google Analytics för att samla in information om hur besökare använder webbplatsen. Vi gör det för att säkerställa att den uppfyller användarnas behov och för att förstå hur vi kan förbättra olika saker. Google Analytics lagrar information om vilka sidor du besöker, hur länge du är på webbplatsen, hur du kom dit och vad du klickar på. Vi samlar inte in eller sparar namn eller adress, så informationen kan inte användas för att identifiera vem du är.

 

Cookies för Pop-up

  • _POP(1-9) _S_EMID:Cookien registrerar ett värde för att ser om användaren har sett pop up-rutan under aktuell session. Cookien sparar inga uppgifter om användaren.
  • _PLCY_136_EMID:Cookien registrerar ett värde för att ser om användaren har godkänt Cookie policy. Cookien sparar inga uppgifter om användaren.
  • _DIA_797_EMID: Cookienregistrerar den senaste interaktion med kontaktformuläret i pop up-rutan. Cookien sparar inga uppgifter om användaren.

 

Cookies för sessionen

  • _RequestVarificationToken:Cookien skyddar formuläret mot CSRF anfall.
  • NET_SessionId: Cookienregistrerar en ny session på webbplatsen. 

  

Tacka nej och ta bort cookies

Om du fortsätter med ditt besök på vår webbplats, samtycker du till att aktuella cookies används. Dock kan du ta bort cookies och kontrollera vilka cookies du vill acceptera. 



 

Inställningar för webbläsare 

Du kan ändra inställningarna i din webbläsare så att den inte tillåter att cookies sparas. Notera att detta kan försämra funktionen på vissa webbsidor och kan göra att vissa funktioner inte är tillgängliga.Inställningarna hittar du normalt under alternativ- eller inställningsmenyerna i din webbläsare.

 

Ta bort cookies 

Du kan rensa och ta bort cookies som sparats. Läs mer om hur du gör på Google-konto Hjälp.

 

Inaktivera cookies för Google Analytics

Du kan installera en plugin för att förhindra att webbplatsen skickar information om ditt besök till Google Analytics. Läs mer hos Analytics Hjälp.

 

Ytterligare information och synpunkter

Vid frågor, för ytterligare information eller synpunkter är du välkommen att kontakta oss på info@empirindustry.com

Integritetspolicy

Empir Industry är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter som lämnats till oss via formulär på empirindustry.se/empirindustry.com eller via e-post. Läs mer nedan om vilka personuppgifter vi samlar in och hur vi behandlar dem.

 

Följande uppgifter räknas som personuppgifter

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • IP-nummer (i de fall som det är kopplat till en person)

 

Vilka personuppgifter samlar vi in?

De personuppgifter som vi samlar in är de som du anger i något av kontaktformulären eller anmälningsformuläret för utskick, på vår webbplats. Uppgifterna vi samlar in är:

  • Namn (obligatoriskt)
  • E-postadress (obligatoriskt)
  • Företagsnamn (valbart)
  • Telefonnummer (valbart).

 

Såhär behandlar vi dina personuppgifter

Vi hanterar alltid dina personuppgifter säkert och använder dem endast till det ändamål som vi angav vid insamlingen. Vi sprider dem heller aldrig vidare till någon annan. Du kan när som helst avregistrera dig från eventuella utskick och be oss ta bort dina kontaktuppgifter.

 

Ytterligare information och synpunkter

Vid frågor, för ytterligare information eller synpunkter är du välkommen att kontakta oss på info@empirindustry.com. Du kan också läsa mer hos tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Empir Industry 2019 © Design och produktion av Mid Reklambyrå