Empir Industry levererar IT-lösningar till Matsmarts AutoStorelager i Örebro.

Empir Industry levererar ett helhetsgrepp kring applikationsdrift och IT-infrastruktur 24x7 som rör lagerdriften med komponenter såsom hosting av servrar, fiberförbindelse, lokalt nätverk, WiFi och lagerklienter.

Empir Industry utsett till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2021!

Empir industry har blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place To Work. Vi är oerhört stolta och glada för att nu finnas på en av företagssveriges mest attraktiva listor.

Empir Industry samarbetar med Teamster för kapacitetsökning av utlastningen på Pågens bageri i Malmö.

På Pågens bageri i Malmö ska kapaciteten öka genom en investering av en helt ny kundorderplock. Empir Industry levererar den digitala delen, Manufacturing Execution System, MES för utbyggnaden i bageriets kundorderplock tillsammans med Teamster AB som har helhetsåtagandet.

Empir Industry är återigen certifierat som ett Great Place To Work®

För ett it-bolag är medarbetarna den största tillgången. Empir Industry fortsätter i år igen sitt samarbete med Great Place To Work.

Artikel i Bohusläningen 2020.09.24

Hundra robotar ska se till att modejättens nya lager kan leverera minst tusen paket per timme. Men det skulle inte vara möjligt utan ett robust IT-system. Här är Uddevallaföretaget som har designat och levererat den nödvändiga infrastrukturen.

Empir Industry möjliggör e-handel och robotlager för NA-KD genom nytt koncept

Empir Industry har fått en större order från e-handels- och modeföretaget NA-KD att leverera tjänster och kritisk IT-infrastruktur till NA-KDs nya nordiska robotlager i Landskrona som tas i drift i aug 2020.

Hjulsbro Steel väljer Empir Industry som partner för digitalisering av sin produktion.

Hjulsbro Steel har valt Empir Industry som partner för digitalisering av sin fabrik i Linköping. I fabriken tillverkas spännlinor till framförallt bygg och anläggningsindustri samt till gruvor och järnväg. Hjulsbro ville öka graden av effektivitet, kvalitetssäkring och spårbarhet i produktionsprocessen och har därför valt att införa Empir Industrys MES-plattform.

Empir Industry är ett Great Place to Work

För ett IT-bolag är medarbetarna den största tillgången. Den nya certifieringen Great Place to Work är därför lika viktig som den är glädjande.

Empir Industry 2021 © Design och produktion av Mid Reklambyrå