Intervju med Henrik Johansson

Medarbetarintervju med Henrik Johansson

Henrik är Dev lead på Empir Industry och jobbar med varierande uppgifter så som programmering, projektkoordinering och business analysis. Både som konsult men även med intern produktutveckling. Här får du lära känna honom lite bättre.

Henrik är Dev lead på Empir Industry och jobbar med varierande uppgifter så som programmering, projektkoordinering och business analysis. Både som konsult men även med intern produktutveckling. 

Kan du berätta lite om vem du är och vad du gör på Empir Industry?

Jag är i grunden programmerare/systemutvecklare och har skrivit kod i över 35 år. På Empir Industry gör jag det mesta från programmering till projektkoordinering och business analysis. Jobbar både som konsult ute hos kunder och med intern produktutveckling.

 

Vad brinner du extra mycket för just nu? 

Vi håller ständigt på att vidareutveckla vår MES-plattform och vi har några väldigt intressanta steg framför oss som jag tror kommer göra stor skillnad.

 

Vad gör du på fritiden när du inte jobbar?

Skjutsar barnen till olika aktiviteter, är friidrottsledare, går promenader med hunden, tränar taido, är engagerad som domare och i förbundsstyrelsen för det sistnämnda. Har även ett hus och trädgård att ta hand om. Drömmer om att bo på en rejäl segelbåt i Karibien. 

 

 

Empir Industry 2024 © Design och produktion av Mid Reklambyrå