Intervju med Mikael Hedlund

Medarbetarintervju med Mikael Hedlund

Nyligen återvände Mikael Hedlund till Empir Industry. Vilket vi är mycket glada över, med Mikael i teamet får vi en väldigt stark och viktig lagspelare som kommer tillföra mycket driv, kunskap och ledarskap till organisationen.

Hur känns det att vara tillbaka?

Jag tycker det är väldigt roligt att vara tillbaka på Empir Industry. Känns så gott med kreativa dialoger, affärssnack, kundmöten och framför allt att träffa alla nya goa människor vi har anställt! 

Kan du berätta lite mer om din nya roll på Empir Industry?

Jag går in i en roll som totalansvarig för våra befintliga och framtida affärsområden inom Infrastruktur för industriella verksamheter som fabriker och lager: Infrastruktur- och Applikationsdrift, Infrastrukturprojekt samt Factory Support.

Framöver kommer vi nog se erbjudanden inom cybersäkerhet också, det är ett kärt område och ack så viktigt i de industriella miljöerna där ute. 


Mitt fokus kommer att ligga på personal/ledarskap, leveranskvalitet, ekonomi och försäljning. En röd tråd i det vi gör är att vi skall skapa långsiktiga lösningar som ger värde för både kund och Empir Industry.

Just nu söker vi fler medarbetare, varför tycker du att man ska söka till Empir Industry?

Empir Industry är ett bolag under tillväxt, med stort hjärta och fina utvecklingsmöjligheter för den som drivs av det. Vi är ett gäng som har jädrigt kul tillsammans, samtidigt som att vi får jobba i intressanta och utmanande kundprojekt! 

Bakom oss har vi flera utmärkelser som Great Place To Work ® och Sveriges Bästa Arbetsplats ®. Hos oss skall man vara stolt över det man gör, känna förtroende för människorna man arbetar för och trivas ihop med dem man arbetar med!

Empir Industry 2024 © Design och produktion av Mid Reklambyrå