Hem > Boka ett möte

Boka ett möte

Vår expertis och engagemang finns till för att stödja dig och ditt företags behov. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur vi kan samarbeta för att uppnå era mål.

  Förslag på tid

  Skicka gärna ett förslag på tid som passar dig

  Kul att ni vill träffa oss!

  Här kan ni boka ett möte med oss och våra erfarna representanter på Empir Industry, antingen digitalt eller på plats hos er. Oavsett om du har specifika frågor gällande våra produkter, tjänster eller andra relaterade ämnen, är vi här för att ge svar och vägledning på det bästa möjliga sättet.

  Vänligen föreslå en tid, plats och datum som passar dig, så kommer vi därefter att återkomma med ett förslag som passar både dig och oss. Vi ser fram emot att få diskutera och hjälpa dig vidare på bästa möjliga sätt.

  Varför Empir Industry?

  Industrin i fokus sedan 1999

  Industrin i fokus sedan 1999

  Sedan starten 1999 har IT för tillverkande industri varit vår kärnverksamhet. Vår höga kompetens inom IT kombinerat med djup kunskap om produktion och tillverkning gör oss unika. Med vår långa erfarenhet är vi redo att ta er till nästa nivå av smarta lösningar och effektivitet.

  Läs mer
  Alltid nära till expertkunskap

  Alltid nära till expertkunskap

  För oss slutar inte samarbetet vid ett levererat IT-system eller tjänst. Empir Industry blir en långsiktig partner som stöttar och ger råd för drift och vidareutveckling. I vår relation finns våra 
IT-konsulters expertkunskap alltid nära 
och tillgänglig.

  Läs mer
  Med ett tydligt mål

  Med ett tydligt mål

  Vi har målet att med hjälp av IT öka 
våra kunders konkurrenskraft och 
därmed kunna behålla den tillverkande industrin i Norden. Vi utvecklar våra produkter och tjänster för att effektivisera tillverkningsprocesser och skapa högre tillgänglighet i produktionen.

  Läs mer