Hem > Blogg

Blogg

Ta del av vår blogg och bli inspirerad av de senaste som händer inom Empir Industry. Utforska medarbetarintervjuer och fördjupningar om våra produkter och tjänster som hjälper industriprocesser att transformeras och optimeras.

Våra senaste blogginlägg

jun. 24, 2024

Intervju med Mikael Hedlund

Nyligen återvände Mikael Hedlund till Empir Industry. Vilket vi är mycket glada över, med Mikael i teamet får vi en väldigt stark och viktig lagspelare som kommer tillföra mycket driv, kunskap och ledarskap till organisationen.

Läs mer

jun. 07, 2024

Intervju med Michaela Goldberg

Nyligen anslöt Michaela till Empir Industry som Konsultchef och leveransansvarig av konsulter till Factory Support. Vi är otroligt glada över att hon har anslutit till teamet.

Läs mer

maj 30, 2024

Real-time produktionsmonitorering med MES

Real-time produktionsövervakning med MES (Manufacturing Execution Systems) är ett viktigt verktyg för att säkerställa hög produktionskvalitet och effektivitet. MES är en datorbaserad systemlösning som styr och samtidigt samlar in och analyserar data från produktionslinjen i realtid.

Läs mer

maj 17, 2024

Vilken roll spelar MES i Industry 4.0?

Industry 4.0, även känd som den fjärde industriella revolutionen, är en term som beskriver en ny era av automatisering och datadrivna processer inom tillverkningsindustrin. En av de viktigaste teknologierna som spelar en roll i detta är Manufacturing Execution Systems (MES).

Läs mer

maj 03, 2024

Uppdatera dina produktionsmetoder för att vinna imorgon

Hjulen snurrar allt snabbare och det kan vara svårt att hänga med i svängarna. Men en sak är säker, för att vara konkurrenskraftig i framtiden så måste man våga investera redan idag. För att hålla jämna steg med den snabba utvecklingen i affärsmiljön, krävs det att man är villig att anpassa och förbättra sina metoder och arbetsprocesser kontinuerligt. Att fortsätta använda samma gamla metoder kommer inte vara tillräckligt för att möta de föränderliga kraven och behoven i framtiden.

Läs mer

apr. 26, 2024

Vad är ett Manufacturing Exections System och hur kan det förbättra din verksamhet?

Ett Manufacturing Execution System (MES) är ett datorbaserat system som används för att samla in, lagra och analysera data från en produktionsmiljö. Det hjälper till att förbättra effektiviteten, kvaliteten och övervakningen av produktionsprocessen.

Läs mer

apr. 04, 2024

Intervju med Pontus Hagman

Intervju med Pontus Hagman Kan du berätta lite om vem du är och vad du gör på Empir Industry? Jag är en Infrastruktur generalist med 30 års erfarenhet. Idag jobbar jag mestadels med  business analysis och arkitekt frågor ute hos kund. Min favoritsysselsättning är att felsöka ett knivigt applikations problem.  Vad brinner du extra mycket […]

Läs mer

mar. 25, 2024

Gör en digital behovsanalys för att få bättre resultat

Gör en digital behovsanalys för att förstå hur ditt företag ska gå vidare med att digitalisera er produktion och få bäst effekt.

Läs mer

mar. 10, 2024

Intervju med Henrik Johansson

Henrik är Dev lead på Empir Industry och jobbar med varierande uppgifter så som programmering, projektkoordinering och business analysis. Både som konsult men även med intern produktutveckling. Här får du lära känna honom lite bättre.

Läs mer