Hem > Om oss

Om oss

Med kompetens inom IT och unik kunskap inom tillverkning och produktion levererar Empir Industry moderna produkter och tjänster som effektiviserar produktionen hos tillverkande industri.

Gedigen erfarenhet i smart form

Det som idag är Empir Industry startade som ett affärsområde i Empirkoncernen och blev 2017 ett eget bolag. Sedan starten 1999 har kärnan alltid varit industrin och det är fortfarande där vår specialistkompetens finns. Med tid och erfarenheter har vi idag växt till ett åttiotal specialister med spetskompetens inom områdena Industri 4.0 och Internet of Things (IoT). Förutom vår certifiering i Industri 4.0 är Empir Industry även Microsoft Guldpartner.

Ansvar

Trygghet

Innovation

Nyfikenhet

Vi vet varför

Med ett tydligt varför, att behålla den tillverkande industrin i Norden, utvecklar vi våra tjänster. Alla med den gemensamma nämnaren att skapa smarta fabriker.

Med kunder på en internationell marknad har vi vår bas i Västsverige där verksamheterna bedrivs från kontoren i Göteborg, Uddevalla, Trollhättan och Skövde.

  Kontakta oss

  Har du frågor om våra produkter, tjänster eller något annat? Vi finns här för att besvara dem.

  Varför Empir Industry?

  Industrin i fokus sedan 1999

  Industrin i fokus sedan 1999

  Sedan starten 1999 har IT för tillverkande industri varit vår kärnverksamhet. Vår höga kompetens inom IT kombinerat med djup kunskap om produktion och tillverkning gör oss unika. Med vår långa erfarenhet är vi redo att ta er till nästa nivå av smarta lösningar och effektivitet.

  Läs mer
  Alltid nära till expertkunskap

  Alltid nära till expertkunskap

  För oss slutar inte samarbetet vid ett levererat IT-system eller tjänst. Empir Industry blir en långsiktig partner som stöttar och ger råd för drift och vidareutveckling. I vår relation finns våra 
IT-konsulters expertkunskap alltid nära 
och tillgänglig.

  Läs mer
  Med ett tydligt mål

  Med ett tydligt mål

  Vi har målet att med hjälp av IT öka 
våra kunders konkurrenskraft och 
därmed kunna behålla den tillverkande industrin i Norden. Vi utvecklar våra produkter och tjänster för att effektivisera tillverkningsprocesser och skapa högre tillgänglighet i produktionen.

  Läs mer

  Tala med en expert

  Kontakta en kunnig representant från Empir för djupare insikter i våra produkter och tjänster.

  Kom igång!