Hem > Områden

Områden

Vi bygger och supporterar mjukvara som stärker fabriker i Norden – oavsett bransch. Alla våra kunder får en sammankopplad och datadriven affärsmiljö med starka ekonomiska och konkurrensmässiga fördelar.

Effektiv produktion kräver effektivt stöd

Detta hjälper vi dig med. Som erfarna är vi mycket anpassningsbara och vi kan snabbt skapa en skarp förståelse för alla olika behov i din produktion. Det gör att du effektivt kan bemöta befintliga utmaningar, men också ta vara på nya spännande möjligheter.

Kort sagt, vad du än producerar så är vi redo att axla rollen som långsiktig och lönsam partner. True cooperation, helt enkelt.

Varför Empir Industry?

Industrin i fokus sedan 1999

Industrin i fokus sedan 1999

Det finns enorma möjligheter för företag inom den tillverkande industrin. Men, utan rätt IT-lösning är det svårt att ta vara på dem. Därför har IT för tillverkande industri varit vår kärnverksamhet sedan starten 1999. Med unikt hög IT-kompetens och gedigen kunskap om produktion och tillverkning har vi lösningarna som tar din verksamhet till nästa nivå.

Läs mer
Alltid nära till expertkunskap

Alltid nära till expertkunskap

För oss slutar inte samarbetet vid ett levererat IT-system eller tjänst. Empir Industry blir en långsiktig partner som stöttar och ger råd för drift och vidareutveckling. I vår relation finns våra 
IT-konsulters expertkunskap alltid nära 
och tillgänglig.

Läs mer
Med ett tydligt mål

Med ett tydligt mål

Vi har målet att med hjälp av IT öka 
våra kunders konkurrenskraft och 
därmed kunna behålla den tillverkande industrin i Norden. Vi utvecklar våra produkter och tjänster för att effektivisera tillverkningsprocesser och skapa högre tillgänglighet i produktionen.

Läs mer

Kom igång!

Kontakta oss så får du svar på alla dina frågor kring den IT-hjälp du behöver och djupare insikt i våra produkter och tjänster.

Kontakta oss