Hem > Blogg > Intervju med Mikael Hedlund

Intervju med Mikael Hedlund

Nyligen återvände Mikael Hedlund till Empir Industry. Vilket vi är mycket glada över, med Mikael i teamet får vi en väldigt stark och viktig lagspelare som kommer tillföra mycket driv, kunskap och ledarskap till organisationen.

Intervju med Mikael Hedlund

  • Intervju

Mikael Hedlund, Business Unit Manager

Hur känns det att vara tillbaka?

Jag tycker det är väldigt roligt att vara tillbaka på Empir Industry. Känns så gott med kreativa dialoger, affärssnack, kundmöten och framför allt att träffa alla nya goa människor vi har anställt! 

Kan du berätta lite mer om din nya roll på Empir Industry?

Jag går in i en roll som totalansvarig för våra befintliga och framtida affärsområden inom Infrastruktur för industriella verksamheter som fabriker och lager: Infrastruktur- och Applikationsdrift, Infrastrukturprojekt samt TRUE Factory Support.

Framöver kommer vi nog se erbjudanden inom cybersäkerhet också, det är ett kärt område och ack så viktigt i de industriella miljöerna där ute. 

Mitt fokus kommer att ligga på personal/ledarskap, leveranskvalitet, ekonomi och försäljning. En röd tråd i det vi gör är att vi skall skapa långsiktiga lösningar som ger värde för både kund och Empir Industry.

Just nu söker vi fler medarbetare, varför tycker du att man ska söka till Empir Industry?

Empir Industry är ett bolag under tillväxt, med stort hjärta och fina utvecklingsmöjligheter för den som drivs av det. Vi är ett gäng som har jädrigt kul tillsammans, samtidigt som att vi får jobba i intressanta och utmanande kundprojekt! 

Bakom oss har vi flera utmärkelser som Great Place To Work ® och Sveriges Bästa Arbetsplats ®. Hos oss skall man vara stolt över det man gör, känna förtroende för människorna man arbetar för och trivas ihop med dem man arbetar med!

Ladda ner vårt whitepaper

4 tips för en smartare fabrik – I den moderna tillverkningsindustrin blir ”smart fabrik” alltmer relevant för att optimera processer och öka effektivitet. Fyra tips för att transformera en traditionell fabrik till en smart produktionsanläggning utforskas i detta whitepaper.

4 tips för en smartare fabrik

Kom igång!

Kontakta oss så får svar på alla dina frågor, den IT-hjälp du behöver och djupare insikt i våra produkter och tjänster.

Kontakta oss