Hem > Nyheter > För tredje året i rad är Empir Industry certifierat som ett Great Place To Work®

För tredje året i rad är Empir Industry certifierat som ett Great Place To Work®

För ett it-bolag är medarbetarna den största tillgången. Empir Industry fortsätter i år igen sitt samarbete med Great Place To Work.

För tredje året i rad är Empir Industry certifierat som ett Great Place To Work®

  • Nyhet

  • Utmärkelser

Great Place To Work genomgör årligen undersökningar i 60+ länder, 10 000+ organisationer och behandlar 100 000 000+ enkätsvar. De hjälper företag att göra oberoende undersökningar av medarbetarupplevelsen, sk. Trust Index, samt Culture Audit, som är en beskrivning av de kulturella ramverk som dokumenteras av ledningsgruppen. Tillräckligt högt resultat i de båda utvärderingarna Trust Index och Culture Audit kvalificerar bolaget för en certifiering som Great Place To Work.

För andra året i rad så certifierar Empir Industry sig som ett Great Place To Work, och detta är vi såklart fantastiskt glada för!

En certifiering markerar en utmärkt arbetsplats är en där man LITAR på människorna man arbetar för, känner STOLTHET för det man gör och TRIVS med människorna man jobbar tillsammans med.

– Vi är såklart oerhört stolta över att för trdje året i rad blivit utseeda till ett Great Place To Work. Det visar att vi gör rätt saker för vår största tillgång, vår personal.  säger Daniel Johansson, VD.

Vårt arbete fortsätter för att bli en ännu mer inkluderande och rolig arbetsplats där människorna utvecklas och trivs.

Ladda ner vårt whitepaper

Detta whitepaper förklarar hur industrin kan optimera sina processer genom att gå från informationssilos till nätverksdelning, möta ökade marknadskrav på personliga och hållbara produkter, och skifta från reaktiv till proaktiv styrning. Ladda ner för att förstå hur dessa trender kan förbättra din konkurrenskraft.

Tre växande trender – industriell processoptimering

Kom igång!

Kontakta oss så får du svar på alla dina frågor kring den IT-hjälp du behöver och djupare insikt i våra produkter och tjänster.

Kontakta oss