Hem > Blogg > Intervju med Pontus Hagman

Intervju med Pontus Hagman

Intervju med Pontus Hagman Kan du berätta lite om vem du är och vad du gör på Empir Industry? Jag är en Infrastruktur generalist med 30 års erfarenhet. Idag jobbar jag mestadels med  business analysis och arkitekt frågor ute hos kund. Min favoritsysselsättning är att felsöka ett knivigt applikations problem.  Vad brinner du extra mycket […]

Intervju med Pontus Hagman

  • Intervju

Kan du berätta lite om vem du är och vad du gör på Empir Industry?

Jag är en Infrastruktur generalist med 30 års erfarenhet. Idag jobbar jag mestadels med  business analysis och arkitekt frågor ute hos kund. Min favoritsysselsättning är att felsöka ett knivigt applikations problem. 

Vad brinner du extra mycket för just nu? 

Att utveckla arbetet i det applikations team jag jobbar till nästa nivå och få en lyckad globala utrullning av vår nya plattform och nästa version.

Vad gör du på fritiden när du inte jobbar?

Umgås med familjen och vänner, tränar styrketräning för att försöka hålla mig i form. Försöker så ofta som möjligt komma iväg ut med våran husbil på helgerna för att ladda mina batterier. 

Ladda ner vårt whitepaper

4 tips för en smartare fabrik – I den moderna tillverkningsindustrin blir ”smart fabrik” alltmer relevant för att optimera processer och öka effektivitet. Fyra tips för att transformera en traditionell fabrik till en smart produktionsanläggning utforskas i detta whitepaper.

4 tips för en smartare fabrik

Kom igång!

Kontakta oss så får svar på alla dina frågor, den IT-hjälp du behöver och djupare insikt i våra produkter och tjänster.

Kontakta oss