Hem > Blogg > Intervju med Michaela Goldberg

Intervju med Michaela Goldberg

Nyligen anslöt Michaela till Empir Industry som Konsultchef och leveransansvarig av konsulter till Factory Support. Vi är otroligt glada över att hon har anslutit till teamet.

Intervju med Michaela Goldberg

  • Intervju

Välkommen till Empir Industry, Michaela! 

Hur har din första tid på Empir Industry varit?

Rolig! Anders och Daniel är båda utmärkta förebilder och utmärkta chefer.

Teamet jag ansvarar för är stort och arbetsformen med konsultleverans till en av Sveriges största arbetsgivare är en utmaning för alla inblandade parter.

Kan du berätta lite mer om din karriär fram till idag?

Jag har en lång karriär inom industrin där jag har haft en mängd olika roller. De senaste åren har jag främst jobbat som Project eller Program Manager hos flera av Sveriges främsta industriföretag. Men min karriär började som Factory Support Manager redan 1999 och därför känns det nu som att knyta ihop säcken lite, och få vara med på Empir Industrys resa och leda utvecklingen av den verksamheten.

Vilken kommer din roll på Empir Industry att vara?

Konsultchef och leveransansvarig av konsulter till Factory Support till en större kund som har fabriker på flera platser i Sverige.

Slutligen, vad gör du på din fritid när du inte arbetar?

Den tillbringar jag  i fritidshuset på Orust, spelar dålig golf, rider islandshäst och viktigast av allt; umgås med familj & vänner

Ladda ner vårt whitepaper

4 tips för en smartare fabrik – I den moderna tillverkningsindustrin blir ”smart fabrik” alltmer relevant för att optimera processer och öka effektivitet. Fyra tips för att transformera en traditionell fabrik till en smart produktionsanläggning utforskas i detta whitepaper.

4 tips för en smartare fabrik

Kom igång!

Kontakta oss så får svar på alla dina frågor, den IT-hjälp du behöver och djupare insikt i våra produkter och tjänster.

Kontakta oss