Hem > Blogg > Intervju med Peter Söderberg

Intervju med Peter Söderberg

Peter är en av våra mest erfarna konsultchefer, han bygger upp och utvecklar Empir Industrys verksamhet inom systemutveckling. Peter är lugn, envis med mycket humor, en trygg ledare att luta sig mot i alla lägen. Här får du lära känna honom lite bättre:

Intervju med Peter Söderberg

  • Intervju

Peter är en av våra mest erfarna konsultchefer, han bygger upp och utvecklar Empir Industrys verksamhet inom systemutveckling. Peter är lugn, envis med mycket humor, en trygg ledare att luta sig mot i alla lägen. Här får du lära känna honom lite bättre:

Kan du berätta lite om vem du är och vad du gör på Empir Industry?

Peter Söderberg, snart 60 år med fru och 2 utflygna döttrar. Bor i Sjövik men kommer urspungligen från norra Sverige. På arbetet är jag chef för ”systems” vilket innebär att jag har ca 15 personer som jag ansvarar för – främst systemutvecklare samt några tekniker.

Vad brinner du extra mycket för just nu?

Att medarbetarna skall trivas och att vi kommer igång igen med regelbundna träffar igen efter pandemin. Att vi lyckas ersätta de som slutar med nya krafter som kan lyfta företaget ett snäpp till.

Vad gör du på fritiden när du inte jobbar?

Odlar chili, fiskar, tillbringar mycket tid i Lysekil samt letar efter onödiga tekniska prylar som man kanske har ett behov av.

Ladda ner vårt whitepaper

4 tips för en smartare fabrik – I den moderna tillverkningsindustrin blir ”smart fabrik” alltmer relevant för att optimera processer och öka effektivitet. Fyra tips för att transformera en traditionell fabrik till en smart produktionsanläggning utforskas i detta whitepaper.

4 tips för en smartare fabrik

Kom igång!

Kontakta oss så får svar på alla dina frågor, den IT-hjälp du behöver och djupare insikt i våra produkter och tjänster.

Kontakta oss