Hem > Nyhet

Nyhet

jun. 24, 2024

Empir Industry vinner affär kring IT för fabriker inom fordonsindustri

Empir Industry vinner affär kring IT för fabriker inom fordonsindustrin där supportteam kommer att ansvara för att produktionskritisk it-infrastruktur, system och applikationer är tillgängliga 24/7. Det innebär 30 nya arbetstillfällen i mellersta och södra Sverige.

Läs mer

jun. 08, 2024

Hjulsbro Steel väljer Empir Industry som partner för digitalisering av sin produktion.

Hjulsbro Steel har valt Empir Industry som partner för digitalisering av sin fabrik i Linköping. I fabriken tillverkas spännlinor till framförallt bygg och anläggningsindustri samt till gruvor och järnväg. Hjulsbro ville öka graden av effektivitet, kvalitetssäkring och spårbarhet i produktionsprocessen och har därför valt att införa Empir Industrys MES-plattform.

Läs mer

jun. 04, 2024

För tredje året i rad är Empir Industry certifierat som ett Great Place To Work®

För ett it-bolag är medarbetarna den största tillgången. Empir Industry fortsätter i år igen sitt samarbete med Great Place To Work.

Läs mer

maj 07, 2024

Empir Industry levererar IT-lösningar till Matsmarts AutoStorelager i Örebro.

Empir Industry levererar ett helhetsgrepp kring applikationsdrift och IT-infrastruktur 24×7 som rör lagerdriften med komponenter såsom hosting av servrar, fiberförbindelse, lokalt nätverk, WiFi och lagerklienter.

Läs mer

apr. 25, 2024

Empir Industry samarbetar med Teamster för kapacitetsökning av utlastningen på Pågens bageri i Malmö.

På Pågens bageri i Malmö ska kapaciteten öka genom en investering av en helt ny kundorderplock. Empir Industry levererar den digitala delen, Manufacturing Execution System, MES för utbyggnaden i bageriets kundorderplock tillsammans med Teamster AB som har helhetsåtagandet.

Läs mer

mar. 20, 2024

Artikel i Bohusläningen 2020.09.24

Hundra robotar ska se till att modejättens nya lager kan leverera minst tusen paket per timme. Men det skulle inte vara möjligt utan ett robust IT-system. Här är Uddevallaföretaget som har designat och levererat den nödvändiga infrastrukturen.

Läs mer

feb. 28, 2024

Empir Industry möjliggör e-handel och robotlager för NA-KD genom nytt koncept

Empir Industry har fått en större order från e-handels- och modeföretaget NA-KD att leverera tjänster och kritisk IT-infrastruktur till NA-KDs nya nordiska robotlager i Landskrona som tas i drift i aug 2020.

Läs mer

jan. 28, 2024

Empir Industry är ett Great Place to Work

För ett IT-bolag är medarbetarna den största tillgången. Den nya certifieringen Great Place to Work är därför lika viktig som den är glädjande.

Läs mer

maj 28, 2022

Empir Industry levererar MES till Azelio

Azelio har utvecklat en lagringslösning för förnybar energi. Med sin spetsteknik vill de förändra framtiden för ren energi. Empir Industry fick uppdraget att leverera det digitala produktionssystemet till Azelio. Systemet ska köras i två av deras produktionsanläggningar. Bland annat i den nya högvolymsproduktion som Azelio satt upp i Uddevalla där man monterar stirlingmotorer för utskeppning i världen. Vidare implementerades systemet i deras test- och utvecklingsanläggning i Åmål.

Läs mer